Політична реклама

Українська Галицька Партія представила свою команду до Львівської міськради

3004 0
У програмі кандидатки охоплено всі сфери життя міста. Для зручності – команда розділила усі кроки на три головних напрямки: Прозорість та чесність – у владі. Комфорт та безпека – у місті. Розвиток та гармонія – в економіці.

Кандидатка на голову громади Львова Юлія Гвоздович представила свою команду, з якою іде на вибори до Львівської міської ради.  

«У моїй команді – науковці, професіонали та лідери своєї справи. Медики та вчителі, економісти та інженери, екологи та захисниці прав жінок. Кожен з них – профі у своїй праці чи сфері діяльності. Нас об’єднує спільне бажання зробити рідний Львів комфортним і сучасним, доступним для себе і своїх дітей. Наш принцип: ми не обіцяємо того, що не в змозі зробити. До кожної проблеми підходимо конструктивно та професійно», – запевняє кандидатка на голову Львівської ОТГ від Української Галицької Партії Юлія Гвоздович.

У програмі кандидатки охоплено всі сфери життя міста. Для зручності – команда розділила усі кроки на три головних напрямки: Прозорість та чесність – у владі. Комфорт та безпека – у місті. Розвиток та гармонія – в економіці. 

Детальніше про неї можна дізнатися на сайті кандидатки: чи в газетах політсили. Юлія Гвоздович переконана, не менш важливо за саму програму є люди, які готові її втілювати. Вони на практиці довели свою дієвість та фаховість. Більшість із них – члени Української Галицької Партії.  

Зокрема, у команді:  

Святослав Літинський (Антикорупція та «Геть від Москви!»). Відомий захисник української мови, співзасновник руху «Геть від Москви!», що діє при УГП, громадський діяч, доктор філософії з фізико-математичних наук, викладач.
 
Тарас Білошицький (Спорт і безпека). Засновник турклубу «Манівці», тренер, майстер-спорту із туристичного багатоборства, керівник секції спортивного туризму при Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини.
 
Ірина Бек (Освіта). Освітянка, очільниця Інституту лідерства та управління УКУ, експертка з реформи освіти.
 
Олександр Ябчанка (Медицина) Лікар-педіатр, екскерівник медичного напрямку Реанімаційного пакету реформ, ексречник МОЗ України команди Уляни Супрун.
 
Віктор Борщевський (Економіка і Транспорт). Доктор економічних наук, завідувач кафедри державного управління УКУ.
 
Тарас Чолій (Містобудування) Борець за збереження історичної спадщини Львова, депутат Львівської міської ради, керівник ГО «Західноукраїнський центр історичних досліджень», заступник голови ГО «Українська Галицька Асамблея», продюсер історично-документальних фільмів.
 
Іванна Гаврилко (Екологія). Еколог, очолювала відділ енергоефективності ЛМР, пластунка, директорка Львівської енергетичної компанії.
 
Ірина Думич (Захист прав ветеранів, ВПО). Пластунка, співкоординаторка «Євромайдан SOS», співавторка Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», координаторка проєкту для ветеранів/ок ГО «Центр зайнятості Вільних людей», керівниця проєктів ГО «Центр громадянських свобод».
 
Ігор Дякович (Соціальний захист). Правозахисник, депутат Львівської міської ради, член госпітальної ради львівського госпітального округу при ЛОДА, співкоординатор спільнот «Віра і Світло», захисник прав людей з інвалідністю у Львові. 
 
Андріана Шехлович (Розвиток бізнесу) Кандидатка економічних наук, очільниця економічної експертної групи Української Галицької партії.
 
Також серед членів команди: Іван Щурко, Мирослав Данилків, Мар’яна Кузько Олег Жовтанецький, Богдан Цюваник, Максим Ковтун, Микола Апетик, Лідія Коноваленко, Олена Перкін, Андрій Мацко, Михайло Семко, Дмитро Левик, Юрій Дзева, Василь Дмитрах, Віталій Федорінін. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!