Юна львів’янка завоювала усе бельгійське «золото». Відео

30639 0
Вчора, 6 листопада, 13-річна гімнастка Христина Погранична перемогла у змаганнях «Happy Cup 2016», впоравшись із трьома основними предметами й побивши рекорд України.
Фото: ukraine-rg.com.ua

Фото: ukraine-rg.com.ua

Фіналістка юніорського Чемпіонату Європи, призер Чемпіонату України Христина Погранична стала спеціальним гостем на змаганнях у бельгійському місті Гент. У перший день вона зайняла перше місце у багатоборстві, а у фіналі блискуче впоралася з обручем (15.850), м’ячем (15.950), булавою (15.950).  Про це повідомляє прес-служба Федерації гімнастики.

Оцінка за обруч – не тільки найкраща в кар’єрі Христини, а й найвища серед оцінок усіх українських юніорок на міжнародних стартах у цьому олімпійському циклі й взагалі. Таким чином, 13-річна львів'янка побила рекорд України.

 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!