Христина Погранична здобула Кубок України з художньої гімнастики

2430 0
Юна львів’янка перемогла із загальним результатом 67,9 балів.

Львів’янка Христина Погранична перемогла у змаганнях серед кандидатів у майстри спорту та здобула Кубок України з художньої гімнастики. Про це повідомляє Zaxid.net.

Згідно з результатами, які оприлюднили на сайті Федерації гімнастики України, Христина Погранична перемогла із результатом 67,9 балів, а за вправу з обручем отримала найвищу оцінку серед усіх гімнасток – 18 балів. 

Читайте також: 5 спортсменів із Львівщини виступатимуть на зимовій Олімпіаді – 2018

Нагадаємо, Христина Погранична є чинною чемпіонкою України з художньої гімнастики. Раніше вона перемогла у змаганнях у ОАЕ, Естонії, Угорщині, Португалії, Словаччині. Христина є переможницею та призеркою понад 140 міжнародних та всеукраїнських турнірів. Від 2016 року є членкинею юніорської збірної України з художньої гімнастики, вважається однією з найсильніших гімнасток-юніорок в Україні.

У травні 2017 торік Христина отримала почесне звання «Львів’янинка року», її під час голосування мешканці Львова віддали 61,3% голосів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!