Юрій Ігнат більше не речник Повітряних сил

1023 0
Причини такого рішення не відомі.
Фото: Дзеркало тижня

Фото: Дзеркало тижня

Речник Повітряних сил СЗУ Юрій Ігнат більше не очолюватиме службу зв’язків з громадськістю. Полковник працюватиме на іншому напрямку, але у складі ПС. Про це повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram.

«З моменту повномасштабного вторгнення, я особисто дякував цій людині усього двічі на рік – на День народження та професійне свято. За що? За величезний обсяг роботи. А головне – результат боротьби з ворогом на інформаційному фронті! Як в Україні, так і за кордоном… за що і отримав заслужену державну нагороду від Президента України.

Сьогодні я подякую полковнику Юрію Ігнату уп’яте. Подякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил. Він залишатиметься у складі Повітряних Сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно. Не сумніваюсь!», – йдеться в повідомленні.

Наразі причини такого рішення не відомі. Також колишній речник Повітряних сил поки не коментував переведення.

Довідково

Юрій Ігнат  український військовослужбовець, полковник Збройних сил України, учасник російсько-української війни. У 2018 році очолив пресслужбу командування Повітряних сил Збройних сил України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!