З 20 російських ракет лише одна припадає на військовий об’єкт, – СБУ

967 0
Кожні 19 ударів агресор завдає по житлових будинках, школах, лікарнях, університетах.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

За даними Служби безпеки України, з 20 ракет, які рф випускає по Україні, лише одна припадає на військовий об’єкт, решта – влучають у цивільну інфраструктуру. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

«За шість місяців повномасштабної війни світ побачив звіряче обличчя кремля – тисячі загиблих українців, знищені домівки, діти, які втратили своїх батьків. Лише кожен 20-й ракетний удар рф був завданий по військовому об’єкту, решта 19 – влучали у житлові будинки, школи, лікарні, університети… У те, що українці будували й створювали своїми руками, і з чого складалося наше мирне життя», – йдеться у повідомленні.

У Службі безпеки наголошують, що жоден кривавий злочин російських терористів не залишиться без справедливого покарання.

Нагадаємо, 23 – 25 серпня правоохоронці закликають громадян дотримуватись правил повітряної тривоги та ходити в укриття. Також в Офісі президента зазначили, що у День Незалежності росія може збільшити кількість ракетних обстрілів по певних українських містах.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!