З 5 червня в Україні запускають внутрішнє авіасполучення

1994 0
Щодо міжнародних авіаперевезень – як і раніше, орієнтуються на 15 червня.
Фото: Minfin

Фото: Minfin

З 5 червня в Україні запустять внутрішнє авіасполучення. Про на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій. 

За його словами, щойно Уряд підтримав відповідну ініціативу міністерства. Криклій уточнив, що інформацію щодо рейсів, які здійснюватимуться, потрібно дивитися на сайтах авіакомпаній.

«Щодо міжнародних авіаперевезень – як і раніше, орієнтуємося на 15 червня. Зараз активно ведемо переговори з іншими країнами з приводу відновлення авіасполучення. У пріоритеті – країни з розвиненим туризмом та сприятливою епідеміологічною ситуацією», - написав Криклій.

Нагадаємо, за добу на Львівщині зафікосовано 96 позитивних ПЛР-тестів, а загалом 1 830 інфікованих коронавірусом. Область все ще перебуває на першому етапі карантину і наступне засідання комісії ТЕБі НС, на якому його могли б послабити відбудеться 5 червня. 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!