Із «Азовсталі» виїхало щонайменше 7 автобусів з українськими захисниками під наглядом росіян

17915 0
Про те, куди збираються вивозити захисників Маріуполя, які не мали поранення, наразі не відомо.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Із території металургійного комбінату «Азовсталь» у Маріуполі виїхало щонайменше сім автобусів з українськими захисниками під контролем російських військових. Про це повідомляє Reuters з посиланням на свідків з місця подій.

За даними Reuters, частина українських військовослужбовців, які сиділи в автобусах, не мали візуальних ознак поранення. Українське військово-політичне керівництво поки що не повідомляло, куди збираються вивозити захисників Маріуполя, які не мали поранення. Журналісти Reuters також не повідомили, куди везуть українських захисників.

Читайте також: З’явилося відео евакуації важкопоранених бійців з «Азовсталі»

Нагадаємо, що представники Міністерства оборони України заявили, що захисникам Маріуполя дали наказ зберегти життя всіх живих військовослужбовців гарнізону.  

Сьогодні, 17 травня, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що з «Азовсталі» евакуювали вже понад 260 військовослужбовців. Згодом Маріупольська міська рада оприлюднила відео евакуації поранених захисників Маріуполя. Президент Володимир Зеленський вночі 16 травня пояснив, що Герої Маріуполя потрібні Україні живими, а тому за співпраці з ООН і МКЧХ вирішили евакуювати їх.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!