Із Covid-відділення Львівської обласної лікарні виписали останнього пацієнта

1724 0
Із понад 20 медзакладів, які зараз приймають хворих на коронавірус, планують згорнути половину.
Фото: Львівська обласна клінічна лікарня/Фейсбук

Фото: Львівська обласна клінічна лікарня/Фейсбук

У Львівській обласній клінічній лікарні заявили про те, що сьогодні вони виписали останнього пацієнта з «ковідного» відділення. Про це повідомили в обласній лікарні. 

«Останній пацієнт виписаний з «ковідного» відділення 14 червня 2021 року», – пишуть у лікарні. 

В Обласній лікарні висловлюють подяку всім, хто опікувався пацієнтами і рятував життя від серпня минулого року. 

Читайте також: У Львівській обласній лікарні вперше зробили пересадку серця

«Їм було складно, складно фізично та ще більше емоційно, але попри несамовите навантаження вони робили усе залежне від них і протистояли недузі, вони завжди були поруч із надскладними пацієнтами, які потребували професійної допомоги і людської підтримки», – додають в обласній лікарні. 

Нагадаємо, що на Львівщині планують згорнути половину Covid-відділень через суттєве зменшення хворих із коронавірусом у Львівській області. Із понад 20 медзакладів, які зараз приймають хворих на коронавірусну інфекцію на Львівщині, може залишитися лише половина. 

Читайте також: На Львівщині згорнуть половину Covid-відділень 

За словами заступниці директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірини Шурпяк, йдеться лише про реорганізацію ліжкової Covid-мережі у Львівській області, а не про закриття. Ті заклади, які реорганізують, все одно залишаться у резерві і при потребі, у будь-який момент, зможуть повернутися та розгорнути Covid-ліжка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!