З наступного тижня львів’янам почнуть відновлювати подачу гарячої води

6450 0
Постачання гарячої води розпочнуть з 22 червня.
Фото: ua.depositphotos.com

Фото: ua.depositphotos.com

Починаючи з наступного тижня, 22 червня, споживачам ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго» почнуть відновлювати постачання гарячої води. До кінця цього тижня ще триватимуть роботи з ліквідації виявлених під час гідравлічних випробувань пошкоджень і дефектів на теплових мережах, повідомляє ЛМР.

Читайте також: У Львові майже місяць не буде гарячої води

Як заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, у результаті гідравлічних випробувань виявили 113 дефектів і 85 поривів на мережах.

«Зараз ще тривають роботи з ліквідації виявлених пошкоджень на мережах як «Львівтеплоенерго» так і «Залізничнетеплоенерго». Нам необхідно ще тиждень, щоб завершити всі ремонтні роботи, і з 22 червня розпочнемо відновлювати постачання гарячої води для мешканців», – каже Ірина Маруняк.

За її словами, вперше за всі роки проведення гідравлічних випробувань цього року під час гідравліки не було призупинено постачання гарячої води до лікарень.

Читайте також: Чи може Львів обійтися без гідравлічних випробувань. Пояснення тепловиків

Гідравлічні випробування теплових мереж є одним з перших етапів підготовки до опалювального сезону. Далі, впродовж літа, триватимуть ремонтні роботи в котельнях, ЦТП. Більшість ремонтних робіт припадає на заміну зношених, аварійних теплових мереж. Відповідно, в час проведення робіт із заміни теплових мереж буде призупинено подачу гарячої води до будинків, які приєднані до цієї мережі.

Нагадаємо, наразі у Львові тривають гідравлічні випробування. За прорахунками, на ці випробування потрібно близько місяця. Tvoemisto.tv побувало у Тепловій електроцентралі №1, і дізналося, чи є альтернатива таким тривалим перевіркам магістральних теплових мереж.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!