З Охматдиту звільнили лікарку-педіатра, яка приймала дітей напідпитку

2203 0
Також звільнили медсестру і санітарку.

Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила керівниця Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» Мар'яна Возниця. «Усі люди, задіяні в тому процесі, вже не є працівниками нашого закладу», – зазначила вона.

Нагадаємо, випадок трапився у неділю, 15 квітня, коли батьки виявили лікарку в стані алкогольного сп'яніння під час прийому. У закладі ініціювали службове розслідування. Окрім лікарки-педіатра, звільнили також медсестру і санітарку.

Після інциденту правоохоронці забрали педіатра у відділок. Як повідомили в поліції, внаслідок інциденту склали протокол за ч. 1 ст. 179 КУпАП. Згідно з нею, розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві або перебування на роботі у нетверезому стані передбачає накладення штрафу від трьох до п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян. 

Читайте також: Як «одужує» львівський «Охматдит»: Проблеми, перемоги, перспективи

Анна Єгорова

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки Національного фонду на підтримку демократії NED

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!