Кафе на виніс та заборона масових заходів. З понеділка на Львівщині посилюють карантин

5131 0
Робота закладів громадського харчування буде можлива лише на виніс, заборонили також діяльність ринків, крім продовольчих.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

З понеділка, 31 січня, на Львівщині через збільшення кількості хворих на коронавірус посилюють карантинні обмеження. Відповідне рішення прийняли сьогодні на комісії ТЕБ і НС, повідомляє ЛОДА.

Відтак, комісія вирішила заборонити:

  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;
  • діяльність ринків, крім продовольчих;
  • приймання у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів;
  • приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності;
  • проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з атестації здобувачів, заходів з оцінювання якості освіти.

Щодо Львова, то рішення про посилення карантину на території міста має ухвалити міська комісія ТЕБ і НС.

Читайте також: Львівщина у трійці регіонів, де найбільше випадків коронавірусу

Зазначимо, що комісія також прийняла рішення про відтермінування розгляду питання червоної зони карантину на Львівщині. Запровадження червоної зони приймуть, якщо епідситуація в області погіршиться.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!