З суботи у Києві підвищать ціни на проїзд у маршрутках

2942 0
Відповідні оголошення розвісили у маршрутках.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

З суботи, 21 травня, вартість проїзду в столичних маршрутках підвищиться до 15 грн. Відповідне оголошення кияни сфотографували та опублікували у Facebook-спільноті під назвою «Транспорт Києва». 

«Шановні пасажири! У зв’язку з суттєвим зростанням вартості пального, його дефіцитом та з метою забезпечення виїзду автобусів на лінію, з 21.05.2022 р. вартість проїзду на маршруті становитиме 15 грн», – написано в оголошенні. 

Подорожчання підтвердили у коментарі «Сьогодні» в Асоціації перевізників Києва та Київської області. 
 
«Проїзд подорожчає майже у всіх приватних маршрутках Києва. Вартість проїзду становитиме 15 гривень на 90% приватних маршруток. Буквально на 7-8 коротких маршрутах вартість проїзду буде 12 гривень», – пояснює голова Асоціації Ігор Мойсеєнко.

Читайте також: До кінця травня у Києві запрацюють шість комунальних кінотеатрів

Додамо, що з понеділка, 16 травня, у Києві відновили оплату за проїзд у метро та наземному комунальному транспорті. Ціна за одну поїздку – 8 грн.

Нагадаємо, 21 та 22 травня низка маршрутів громадського транспорту в Києві змінять роботу. Це пов’язано з ремонтом трамвайних колій та роботою ярмарків. Детальніше про те, які маршрути буде змінено, читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!