За 6 днів львівський лицар зібрав понад 80 тис. грн

1935 0
5 серпня львів'яни передали 12 приладів нічного бачення, в тому числі оптичного прицілу, військовослужбовцям 24-ї бригади з Яворівщини, які перебувають у зоні АТО.
Фото з Facebook Романа Зілінька

Фото з Facebook Романа Зілінька

За словами активістів, прилади були придбані на кошти, які зібрали в якості пожертв. Як повідомили ініціатори акції Іван Радковець та Андрій Салюк, за 6 днів після відкриття лицаря зібрано понад 80 тисяч гривень. На 52 тисячі уже закупили пристрої нічного бачення та оптичний приціл, пише Galnet.

Нагадаємо, 30 липня на площі Ринок перед Ратушею відкрили Львівського Лицаря. Кожен, хто пожертвує кошти військовим, що беруть участь в АТО, має змогу у символічний спосіб укріпити цю статую. Лицаря виготовили львівські митці, його висота – понад два метри.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!