За добу на Львівщині постраждали двоє неповнолітніх у ДТП

734 0
У двох різних ДТП постраждали 11-річна водійка електросамоката та 14-річний скутерист.
фото: поліція

фото: поліція

За один день на Львівщині сталися дві ДТП. Постраждали 11-річна водійка електросамоката та 14-річний скутерист. Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася 18 вересня, близько 16.00, на автодорозі «Львів – Краковець» у селі Наконечне Друге Яворівського району. Водій автомобіля «Opel Movano», 41-річний мешканець Києва, рухаючись в бік Краківця, здійснив зіткнення із електросамокатом «VNC» під керуванням 11-річної місцевої мешканки. Внаслідок ДТП дівчинка отримала численні травми та була госпіталізована.

Читайте також: На Львівщині зросла кількість ДТП за участю мототранспорту

Цього ж дня, близько 20.00, у місті Миколаїв Стрийського району, на перехресті вулиць Шевченка та Устияновича, відбулося зіткнення між автомобілем «Мазда-6» під керуванням 20-річного жителі Миколаєва та скутером «Ямаха-Джог-136», яким керував 14-річний місцевий мешканець, учень 9 класу. Неповнолітній скутерист з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

За обома фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Нагадаємо, на Львівщині сталася дорожньо-транспортна пригода між селами Стовпин та Боложинів Золочівського району. Внаслідок неї загинув 37-річний пасажир. 

Юлія Кметик

Фото: поліція

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!