За добу на Львівщині в ДТП постраждало 20 людей

659 0
Минулої доби сталося 11 ДТП.
фото: патрульна поліція львівщини

фото: патрульна поліція львівщини

У неділю, 15 жовтня, на Львівщині сталося 11 ДТП, в яких травмувалося 20 людей, а 4 осіб загинуло. Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції Львівщини. 

Водіїв закликають бути вкрай уважними на дорозі, не йти на ризиковані обгони, не порушувати правил проїзду перехресть, тримати безпечну швидкість та дистанцію, в жодному разі не сідати за кермо в нетверезому стані.

Читайте також: Від початку року понад 300 дітей постраждали в ДТП на Львівщині

Пішоходи мають бути передбачуваними у своїх діях, дорогу переходити лише з дотриманням ПДР, позначати себе світловідбиваючими елементами.

Нагадаємо, 15 жовтня на автодорозі «Львів-Івано-Франківськ-Мукачево» неподалік села Ходорківці сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали троє дітей. Зокрема, в Дрогобичі внаслідок аварії цього ж дня загинуло 3 людей. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!