За два тижні переселенців планують виселити з львівських шкіл

3919 0
Станом на сьогодні близько 2 тисяч осіб мешкають у школах Львова.
Фото умовне

Фото умовне

До 15 липня у Львівській міськраді планують виселити вимушених переселенців, які нині мешкають у приміщеннях шкіл. Як повідомив під час стріму Tvoemisto.tv на брифінгу сьогодні, 30 червня, в.о. директора департаменту гуманітарної політики ЛМР Євген Бойко, нині ведуть роботу з підготовки нових місць, де вони мешкатимуть. 

«Станом на сьогодні ми маємо близько 2 тисяч осіб, які мешкають у наших школах, і розуміємо чітко, куди їм будемо переселяти. Також ведеться робота з підготовки нових місць,де вони будуть мешкати. Ми ставимо собі такий дедлайн до 15 липня звільнити наші школи», – каже він.

Читайте також: На Львівщині планують збудувати житловий комплекс для переселенців та сімей військових

Додамо, що у школах Львова в новому навчальному році планують розпочати освітній процес з 1 вересня і в очній формі. Попередньо заплановано, що учні 1-5 класів вчитимуться за очною формою навчання, в учнів 6-10 класів буде очна форма навчання, можливий один день на тиждень дистанційно, а в 11-тикласників можливе поєднання очної та дистанційної форми навчання, залежно від семестру.

Також до 1 вересня у школах Львівщини мають облаштувати укриття, а переселенців – відселити в інші місця. 

Нагадаємо, що про те, як безпечно організувати навчальний процес у Львові, куди відселити переселенців зі шкіл, читайте в інтерв’ю Тvoemisto.tv у межах проєкту «Тема тижня» міського голови Львова Андрія Садового.

Відео Марти Байдаки/Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!