За минулу добу зі Львова вивезли 882 тонни сміття

1926 0
Станом на сьогоднішній ранок у місті залишається перенакопиченим понад 9690 тонн сміття.

За попередню добу з міста було вивезено 882 тонни ТПВ, з них – 721 тонна – за угодами, які перевізники мали укладені раніше, і 161 тонна – за домовленостями, які уклали після комісії з питань ТЕБ і НС. Динаміка щодо вивезення ТПВ покращилась – вивезено на 282 тонни більше сміття, ніж продукує місто в добу. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Станом на сьогодні у місті з 1237 майданчиків житлового фонду перенакопиченими є 394 майданчики. Загалом це 5910 тонн. У розрізі районів: Шевченківський – 110 невивезених майданчиків, Залізничний – 17, Личаківський – 2, Франківський – 83, Сихівський – 182. Очищені всі майданчики у Галицькому районі.

Читайте також: Куди здати відпрацьовані батарейки і лампи у Львові. Перелік адрес

Серед бюджетних установ з 221 майданчика перенакопиченими є 12 майданчиків (з них: 5 – біля закладів освіти, 3 – біля закладів охорони здоров`я, 4 – біля супермаркетів), а це 5% від загальної кількості. Тоннаж перенакопичення — 180 тонн.

На перевантажувальних станціях знаходиться 3600 тонн невивезеного сміття. Тобто, загалом у місті накопичено і не вивезено 9690 тонн ТПВ. 

«Від імені громади міста Львова дякуємо усім громадам, мерам міст, які пішли нам на співпрацю та надали допомогу у вивезенні і захороненні ТПВ», — зазначив Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань ЖКГ. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!