Політична реклама

За недотримання правил благоустрою львів'янина можуть ошрафувати до 1360 гривень

1850 0
Львів’ян просять поприбирати та прикрасити подвір‘я житлових будинків, пофарбувати огорожі до Великодніх свят. Якщо ж мешканці не наведуть лад біля осель, на них чекає адміністративна відповідальність.

Розгляд протоколу про адміністративне правопорушення відбувається впродовж двох тижнів. Сплатити штраф потрібно в десятиденний термін. Якщо житель сплатив штраф і не поприбрав подвір'я, грошове стягнення повторюють.

Якщо людина вдруге належним чином не реагує на штраф, нею займаються правоохоронці.

Правила благоустрою є обов'язковими для виконання на всій територій міста Львова. Дотримання порядку на своїй присадибній ділянці є обов'язком власника перед містом та іншими мешканцями.

За недотримання правил розміри штрафів складають від 340 до 1360 гривень для фізичних осіб і для підприємців та посадових осіб - 850-1700.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!