За понад 6 млн гривень продали земельну ділянку у Залізничному районі Львова

1300 0
Виграла київська фірма, яка придбала 12 соток для будівництва об'єкта торгівлі.
Фото із GoogleMaps

Фото із GoogleMaps

У Львові через електронний аукціон продали 12 соток землі за понад 6 млн гривень на вул. Патона, 37. Про це повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

За ділянку на вулиці Патона, 37 змагалися одразу чотири учасники торгів. Виграла київська фірма, яка придбала 12 соток для будівництва об'єкта торгівлі.

В управлінні земельних ресурсів зазначили, що ця адреса особливо приваблива для підприємців. Поруч уже є великий торговий центр, розміщений на кількох гектарах землі, по сусідству – багатоквартирні житлові масиви, зручне транспортне сполучення. 

Читайте також: У Рясному збудують торгово-розважальний центр

Стартував аукціон із суми 4 646 620 гривень. Під час торгів вдалося виручити понад 6 млн гривень. Далі новий власник землі має замовити проєкт майбутнього будівництва. І вже після процедури погодження та експертиз розпочати будівництво нового об'єкта торгівлі.

Нагадаємо, що за останній період у Львові презентували плани на будівництво торгових центрів у різних районах. Тож Tvoemisto.tv розповідає про те, де незабаром вони можуть з’явитися.

Наталія Вареник
___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!