У Києві затримали чоловіка, який наказав озброєній групі відібрати зброю в патрульних

1061 0
Чоловіку вже повідомлено про підозру.

У Києві затримали 57-річного мешканця столиці за фактом посягання на життя правоохоронців. Так, співробітники столичного управління патрульної поліції під час служби зупинили автомобіль Audi Q7, за кермом якого перебувала 52-річна жінка. Під час перевірки документів на автомобіль поліцейські виявили ознаки підробки. Про це повідомляє пресслужба Киїівської прокуратури.

Надалі за дзвінком жінки на місце події прибув її чоловік у супроводі двох десятків невстановлених осіб, озброєних автоматами. При цьому чоловік почав нецензурно ображати поліцейських, звинувачуючи у безпідставній зупинці автомобіля його дружини, та наказав групі підтримки відібрати у патрульних зброю. Невідомі, оточивши поліцейських та спрямувавши на них зброю, виконали вказівку.

Читайте також: Сьогодні в Київській області не буде гуманітарних коридорів

Урешті, правоохоронці встановили і затримали 57-річного чоловіка, який керував невідомими та надавав їм вказівку відібрати у поліцейських зброю. Наразі йому повідомили про підозру. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, на Житомирщині правоохоронці затримали трьох мешканців Львівщини. Їх запідозрили в обкраданні помешкання в Ірпені. Вони намагались заїхати на Житомирщину, на блокпосту представились бійцями-добровольцями, але не змогли показати документів, які б це підтверджували. Також у них не було документів на машину. Згодом з’ясувалось, що авто крадене. Правоохоронці вилучили й інші цінні речі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!