За вчинення наркозлочинів на Львівщині викрили дві сотні людей

1840 0
З початку року на Львівщині вилучили наркотиків на мільйони гривень.
соцмережі

соцмережі

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції на Львівщині з початку року вилучили наркотичних речовин на мільйони гривень і зареєстрували близько 750 кримінальних проваджень. Про це повідомив начальник управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини, полковник поліції Роман Ярема.

Читайте також: Нарколог: львівські підлітки починають не з алкоголю, а зі психостимуляторів

За вчинення наркозлочинів викрили майже 200 осіб, близько 50 з них – за збут наркотиків. Також правоохоронці викрили 18 «закладчиків», які «працювали» у Львові і дві злочинні групи. Одна займалася збутом у Львові «героїну», а друга у складі семи осіб розповсюджувала «канабіс» та «амфетамін» у Сокальському районі.

Також викрили злочинну групу, яка збувала «канабіс» у Львові та Золочеві, учасники якої скоїли вбивство двох неповнолітніх осіб. Цих осіб взяли під варту.

Крім того, за цей час перекрили два міжрегіональних канали постачання наркотичних засобів та психотропних речовин на територію Львівської області. Зокрема, нарковмісних таблеток «субутекс» та психотропної речовини «амфетамін» в особливо великих розмірах з Івано-Франківської області та «амфетаміну» з Києва до Львова. Також вдалося ліквідувати канал постачання наркотичних засобів «метадон» у місця позбавлення волі.

Читайте також: На Львівщині викрили поліцейських, які примушували раніше судимого торгувати наркотиками

Небайдужі львів'яни допомагають зафарбовувати надписи на будинках з рекламою інтернет-ресурсів, через які розповсюджуються наркотики, та повідомляють про підозрілих осіб. Усіх, хто помічає і знає якусь інформацію щодо обігу наркотиків, просять повідомляти на лінію 102.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!