На правах реклами

Забудь про комплекси! Де у Львові доступна пластична хірургія європейської якості?

3922 0
Якщо жінка й задумується про пластику, то здебільшого так і не наважується на крок – раз і назавжди змінити щось у своїй зовнішності. Tvoemisto.tv вирішило розвіяти поширені міфи про пластичну хірургію у Львові.

Сьогодні для львів'ян доступний сучасний європейський медичний центр пластичної хірургії, де вже за 2-3 дні після хірургічного втручання ви зможете повернутися додому.

Медичний центр Medicover – перший медичний заклад на Західній Україні, у хірургічному відділенні якого функціонує операційний блок. Його спеціально спроектовано за принципами ергономіки сучасної європейської хірургії.

Операційну облаштовано усім необхідним новітнім обладнанням, що гарантує якісний та безпечний перебіг операції, і як результат – зовнішність, про яку ви так довго мріяли. Це, зокрема, необхідні для ендоскопічних операцій і відеохірургії камери Full HD, увесь спектр електро- та ультразвукових скальпелів останніх технічних розробок, новітній хірургічний інструментарій. Тому можете бути спокійними щодо професійності лікарів та медичного обладнання.

Сергій Бондаренко, лікар-хірург вищої категорії медичного центру "Medicover", розповів про три основні міфи пластичної хірургії молочних залоз.

1. Висока ціна імплантів.

Якщо порівняти з імплантами, припустимо, зубів – ціна майже не відрізняється. Але треба врахувати те, як результат впливає на жіночу самооцінку.

2. Проблеми з онкологією.

Подібні хірургічні втручання ризику онкології  не передбачають.

3. Щільність імплантів.

Історії про те, що силіконовий імплант тріснув чи розтікся – справжні міфи. Сьогодні всі імпланти є цільними. Вони не можуть «розтектися» чи «розірватися». Жінка після імплантації може вільно годувати малюка грудьми.

Окрім корекції молочних залоз, у "Medicover" доступні ще такі види пластики:

– корекція обличчя;

– корекція передньої черевної стінки;

– пластика вушних раковин.

Звільнитися від комплексів, про які Ви часто думаєте, – майже те саме, як сходити до стоматолога. Це все можливо, завдяки якісному європейському рівню медичного центру Medicover.

Усі Ваші мрії – від широкого декольте до відвертої сукні – реальні.  У медичному центрі "Medicover" ви перебуватимете в надійних руках спеціалістів і кращих хірургів Львова.

Медичний центр Medicover знаходиться за адресою:

Львів, вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75); тел. 093 911 03 03

Детальніше читайте на сайті Медичного центру: medicover.com.ua

На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!