Загиблий під час буревію в Стрийському парку був курсантом Академії сухопутних військ

6975 0
Хлопець загинув у Стрийському парку разом із дівчиною.
Фото: Varta1

Фото: Varta1

Загиблим під час негоди, яка вчора вирувала у Львові, у Стрийському парку виявився курсантом Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Про це повідомив начальник навчального закладу Павло Ткачук.

«Уночі отримав сумну звістку про жахливі наслідки буревію, що вирував вчора ввечері у місті Львові. В одному з міських парків Львова внаслідок падіння дерева зазнав несумісних з життям травм й загинув курсант Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Андрій Свояк», – йдеться в повідомленні.

За словами керівника академії, хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час був на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка також загинула.

Читайте також: У Стрийському парку під час буревію загинуло двоє людей

Як повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області, через сильні пориви вітру на лавку впала гілка дерева та смертельно поранила двох людей, зокрема дівчину 2003 року народження та хлопця 2000 року народження. Пожежно-рятувальне відділення за допомогою бензопили витягнули тіла загиблих.

Нагадаємо, що вчора Львовом пройшов буревій і вкотре повалило низку дерев, через що деякі вулиці перекрили для проїзду. Водночас у Стрийському парку через негоду стався трагічний випадок: на двох людей, які сиділи на лавці, упало дерево. Молоді хлопець і дівчина від отриманих трамв загинули. Обставини з'ясовують.

Фото Головного управління ДСНС України в Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!