Загинув львівський лікар, що був бойовим медиком на фронті

8942 0
Він був медиком Львівського Обласного Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Захищаючи Україну від російських нападників, загинув лікар Львівського Обласного Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Сайко Степан. Про це повідомили у центрі.

«Ще навесні минулого року Степан Ігорович пішов добровольцем на фронт, підписавши контракт із ЗСУ. Був бойовим медиком. Рятував життя побратимів, та поклав за Україну своє. Схиляємо в скорботі голови перед світлою пам'яттю Сайка Степана. Він став прикладом мужності та героїзму, став новітнім героєм», – йдеться у повідомленні.

У нього залишилися мати, дружина й діти. Поховають Степана сьогодні, 5 березня, у його рідному селі Погірці, що на Самбірщині. Чин похорону відбудеться о 14.00 годині. 

Читайте також: На війні загинули чотири Герої-авіатори з Львівщини

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!