Захищаючи Україну, загинули двоє бійців зі Львівщини

1813 0
Андрій Кунинець та Андрій Слопак поляглиу бою з ворогом.
Фото умовне

Фото умовне

Андрій Кунинець

У бою з окупантом загинув воїн Андрій Кунинець зі Львівщини. Йому було 34 роки. Про це повідомила Церква введення в храм Пресвятої Богородиці смт. Брюховичі м.Львова. 

«Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який торкнувся не лише сім‘ї та родини Андрія Кунинця, 1989 року народження, а й цілої громади Брюховичів», – йдеться у повідомленні. 

Андрій Слопак

Захищаючи Україну у бою загинув Андрій Слопак, родом зі Львівщини. Про це повідомила Старосамбірська міська рада.

«Андрій Слопак отримав поранення на Запорізькому напрямку. Медики Дніпра, а відтак – Києва боролися за його життя. Та, на жаль, воїн помер у госпіталі столиці. Без сина залишились батьки, овдовіла молода дружина Марта, осиротів синочок Тимофійко», – зазначають у повідомленні. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!