Військового зі Львівщини нагородили відзнаками Президента та Міноборони

3264 0
Герой отримав складне поранення під Бахмутом, коли рятував побратима.
Відзнака Міноборони /фото: миколаївська міська рада

Відзнака Міноборони /фото: миколаївська міська рада

Захисника з Миколаєва Стрийського району Назара Даниліва нагородили відзнакою Президента України «За оборону України» та медаллю «Хрест доблесті» Міністерства оборони України. Про це повідомила пресслужба Миколаївської міської ради.

Назар Данилів – майданівець, атовець та учасник повномасштабної війни росії проти України. Він отримав складне поранення під Бахмутом, рятуючи побратима.

Читайте також: Захиснику зі Львівщини посмертно присвоїли звання Героя України

Військовий Назар Данилів

Для довідки

Відзнака Президента України «За оборону України» — державна нагорода, що встановлена для нагородження військовослужбовців, співробітників правоохоронних органів, членів добровольчих формувань територіальних громад, працівників центральної та місцевої влади, підприємств, установ та організацій, волонтерів, які брали участь у заходах із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та активно сприяли виконанню таких заходів.

Відомчою заохочувальною відзнакою Міністерства оборони України — медаль «Хрест доблесті» нагороджуються військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського складу Збройних Сил України, службова діяльність яких в мирний час або під час воєнного стану (особливого періоду) визнана винятково корисною.

Нагадаємо, військовослужбовця зі Сколівщини Романа Бажана посмертно нагородили знаком Командувача об'єднаних сил ЗСУ «За службу та звитягу III ступеня». 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!