Захисникам «Азовсталі» присвятили нову колекцію LEGO-фігурок. Фото

1419 0
Прототипами фігурок стали: начальник штабу полку «Азов» Богдан Кротевич, командир Денис Прокопенко та заступник командира Святослав Паламар.
Фото: Ендрю Бікрафт/Твіттер

Фото: Ендрю Бікрафт/Твіттер

Компанія The Brothers Brick, один з ритейлерів Lego, присвятила свої нові фігурки українським захисникам Маріуполя, які наразі перебувають у російському полоні. Про це повідомив засновник компанії Ендрю Бікрафт, оприлюднивши відповідні фото.

«ЗСУ, Нацгвардія, добровольці ТрО та інші захисники Азовсталі, які протрималися в Маріуполі майже 3 місяці, тим самим затримавши російську армію та дозволивши Україні виграти битву за Київ», – написав він.

Читайте також: Українським захисникам та захисницям присвятили колекцію LEGO-фігурок. Фото

Зокрема, прототипами фігурок стали: начальник штабу полку «Азов» Богдан Кротевич, командир Денис Прокопенко та заступник командира Святослав Паламар.


Фото: Ендрю Бікрафт/Твіттер

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!