Політична реклама

Закінчити ремонт вулиці Пекарської у Львові планують у встановлені терміни

1105 0
Відповідні археологічні служби матимуть можливість провести дослідження на вул Пекарській. Однак, потрібно дотримуватись графіків проведення ремонтних робіт.

Про це повідомив міський голова, - інформуж прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, з 22 травня триває ремонт вул Пекарської на ділянці від вул Туган-Барановського до вул Чехова. Закінчити ремонт планують до 31 серпня.

Виконується весь комплекс робіт з заміни інженерних мереж (водопровідних та каналізаційних мереж, газо- та електромереж), влаштуванню дорожньої основи та бруківки, заміна тротуарної плитки.

Водоканал та Львівгаз виконують своїми силами заміну аварійних ділянок інженерних мереж, також прокладають резервні футляри для електромереж. Ремонтні бригади Львівводоканалу замінюють водопровідні вводи до 25 будинків, каналізаційні випуски, ринви, встановлюють дощоприймачі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!