Залізничне сполучення зі Львовом найпопулярніше в Україні

676 0
Між Києвом та Львовом перевезли 412 тисяч людей.
ФОТО УМОВНЕ/UNSPLASH

ФОТО УМОВНЕ/UNSPLASH

За 4 місяці 2024 року Укрзалізниця у далекому сполученні перевезла на чверть більше пасажирів, ніж торік за аналогічний період. 8,43 млн пасажирів проїхали поїздами Укрзалізниці за період від січня до квітня цього року - порівняно з 6,78 млн у 2023 році. Про це повідомили у компанії. 

Найбільше пасажирів  було перевезено між: 

  • Києвом та Львовом (412 тисяч), 

  • Києвом та Дніпром (255 тисяч), 

  • Києвом та Харковом (237 тисяч). 

А от найбільша динаміка - у сполучення польського Хелма зі столицею, де перевезли на 74 тисячі пасажирів більше (+87%), ніж торік. Загалом міжнародні перевезення варто відзначити окремо: 703 тисячі пасажирів скористалися міжнародними поїздами порівняно з 546 тисячами за аналогічний період 2023 року.

Нагадаємо, поїзд до Львова став найпопулярнішим під час зимових свят.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!