Залужний показав роботу львівських артилеристів у «гарячій» ділянці фронту

1530 0
Вони перебувають в одній із найгарячіших ділянок фронту.
скріншот з відео валерія залужного

скріншот з відео валерія залужного

Залужний показав роботу львівських артилеристів у «гарячій» ділянці фронту Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний показав роботу артилеристів 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, що перебуває в одній із найгарячіших ділянок фронту. Відповідне відео він опублікував у своєму Телеграм-каналі.

«Робимо все можливе, аби повсякденно нищити противника і стримувати російську навалу. Активна робота артилерії є потужною підтримкою для піхоти, яка тримає позиції на одній з найгарячіших ділянок фронту», – цитує він артилеристів львівської бригади.

Читайте також: Королівські піхотинці з Львівщини знищили групу російських десантників

Нагадаємо, що військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила знищили російську бойову машину десанту разом із екіпажем. Також там був і боєкомплект.

Для довідки

24-та окрема механізована бригада імені короля Данила — військове з'єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України чисельністю в бригаду. Базується в м. Яворів на Львівщині. Перебуває у складі оперативного командування «Захід».

Від початку російської агресії у 2014 році частини бригади були залучені на багатьох напрямках війни на сході. У ході російського вторгнення в Україну 2022 року бригада обороняла Попасну і Лисичанськ, після ротації бригада брала участь у визволенні правобережжя півдня України. Бригада має ім'я короля Данила — правителя Королівства Русі, видатного державного діяча і полководця Середньовіччя. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!