Замінити Лазебну на посаді міністерки соцполітики може львів'янка Оксана Жолнович

2365 0
Оксана Жолнович – доцентка кафедри соціального права Львівська національного університету імені Івана Франка.
Фото: нардеп «Голосу» Ярослав Железняк

Фото: нардеп «Голосу» Ярослав Железняк

Верховна Рада найближчими днями проголосує за призначення нової міністерки соцполітики. Нею може стати львів'янка, керівниця департаменту соціальної політики та охорони здоров'я Офісу президента України Оксана Жолнович. Про це LB повідомили декілька джерел у парламенті.

«На одному з найближчих засідань буде голосування за призначення Оксани Жолнович очільницею Міністерства соцполітики. Це буде найближчими днями», – сказав співрозмовник.

Читайте також: «Зрівнялівки» не буде. Що зміниться при нарахуванні пенсій та кого це зачепить

Водночас чинною головою Міністерства соцполітики Мариною Лазебною «давно невдоволені».

«Мариною Лазебною (очолює Мінсоц з 4 березня 2020 року) давно невдоволені. Тому її звільнення було лише питанням часу», – пояснив ще один народний обранець.

Додамо, що Оксана Жолнович – доцентка кафедри соціального права Львівська національного університету імені Івана Франка, а з 2017 по 2019 рік була помічницею ректора Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського. Із 2009 по 2019 рік входила до Ради адвокатів Львівської області.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!