На правах реклами

Замовляєш три, платиш за дві. Де у Львові вигідно замовляти піцу

2788 0
LА П’ЄЦ тішить доставкою-блискавкою до 29-ти хвилин та роботою 24/7.
Фото: La П’єц

Фото: La П’єц

Тепер замовляти піцу на міні-компанію набагато вигідніше. Все, що потрібно: перейти на сайт піцерії LА П’ЄЦ та вибрати будь-які три піци на свій смак. Третя буде у подарунок. Пропозиція «2+1» діє в будні: з понеділка по четвер включно. 

Щоб робити замовлення одразу зі смартфона, встановіть зручний  додаток LА П’ЄЦ на Android або iOS. А ще LА П’ЄЦ тішить доставкою-блискавкою до 29-ти хвилин, роботою 24/7 (так-так, якщо пізно вночі захочеться піци – вам її привезуть) та суперсмачною піцою на дровах прямо з печі.

Тож ніяких очікувань по півтори години та холодної їжі. До речі, про додаткові фішки та можливості сервісу можна дізнатися на власному YouTube-каналі доставки.

За усіма іншими вигідними пропозиціями слідкуйте на сайті, а також на Instagram-сторінці доставки. Там часто проводять онлайн-марафони, за які кожного місяця дарують піцу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!