Замовити перевезення автомобіля потягом можна онлайн

3336 0
Вартість перевезення стартує від 1200 грн за автівку.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З вересня пасажири «Укрзалізниці» можуть замовляти онлайн послугу перевезення автомобілів поїздами. Про це повідомила компанія у своєму Telegram-каналі.

Читайте також: «Укрзалізниця» запускає евакуаційні рейси для жителів окупованого Криму

Так, на спеціальному сервісному порталі вже можна залишити заявку на прорахунок і бронювання перевезення автомобіля у вагоні-автомобілевозі. Вартість транспортування вираховується за тонну ваги автомобіля з урахуванням довжини маршруту та стартує від 1200 грн за автівку.

Зокрема, тепер можна відправити свою машину з Києва до Ужгорода та назад поїздом № 29/30 Київ – Ужгород. Замовити послугу можна у касах вокзалу. 

Наразі вагони-автомобілевози курсують на маршрутах:

  • Київ – Львів – Київ;

  • Дніпро – Львів – Дніпро;

  • Харків – Львів – Харків;

  • Львів – Одеса – Львів.

За даними компанії, загалом за час війни вагонами-автомобілевозами УЗ уже перевезла 1 863 автомобілі.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» оновила розклад та маршрутну сітку шести потягів Інтерсіті+. Серед них – потяг через Львів до польського Перемишля та «Бойківський експрес» до Славського.
Антоніна Костик

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!