Перелік вакансій для всіх, хто втратив роботу через війну

4130 0
Чимало українців втратили свою роботу або мусили покинути країну через війну. Тvoemisto.tv зібрало усі важливі проекти з актуальними вакансіями: як в Україні, так і за кордоном.
Фото: 24tv.ua

Фото: 24tv.ua

IMAGINE UKRAINE

Організацію волонтерів заснували у 2021 році для підтримки народу Афганістану. Через Imagine Foundation вчилися понад 8000 людей і допомогли більш ніж 400 знайти нове життя у Європі.
 
Imagine Ukraine є частиною широкої коаліції соціальних організацій і підприємств. Зараз найбільшим пріоритетом є їжа, житло, ліки. Волонтери допомагають біженцям з України прибути до Європи і надають практичну допомогу та орієнтацію, також сприяють і в пошуках роботи.

JOBS4UKRAINE

Платформа допомагає українцям знайти роботу швидко. Зараз на ній розміщено вже більше 375 вакансій від найрізноманітніших компаній. Також платформа надає можливість підприємцям долучатися до ініціативи та ставати роботодавцями для українців.

REMOTE UKRAINE

Платформа Remote Ukraine заохочує бізнеси підтримати українців, найнявши їх, де б вони не були. Зараз у ній зареєстровано вже понад 1000 користувачів, опубліковано понад 500 вакансій. Ніші включають програмне забезпечення, маркетинг, дизайн, продажі, здоров'я, торгівля та інші.

UA TALENTS

Це платформа працевлаштування для українців, які вимушено залишили свої домівки і перемістилися до інших міст України чи за кордон. На UA Talents компанії з усієї Європи можуть рекламувати вакансії людям з України, які втратили роботу через війну.

Платформа об'єднує команду волонтерів, ІТ-підприємців та експертів з України, які живуть за кордоном і хочуть зробити свій внесок у захист європейських кордонів, а також підтримати життя українських біженців та їхніх сімей.

HIRE FOR UKRAINE

Пріоритетом ініціативи є зменшення навантаження на постраждалих людей. У Hire for Ukraine вважають, що менеджери з найму та рекрутери повинні активно шукати відповідних спеціалістів. Платформа підтримує всі сценарії: якщо ви надсилаєте свій профіль, вкажіть усі варіанти, які ви готові розглянути. Якщо ви приймаєте на роботу, то можете відфільтрувати список за певними критеріями.

GI GROUP

Міжнародне агентство з працевлаштування безкоштовно допомагає знайти роботу у Польщі та Чехії. Збирає також вакансії у Румунії, Німеччини, Угорщини. Агенція допомагає знайти роботу і житло, добратися із кордону, легалізувати своє перебування в іншій країні. Також тут надають підтримку і допомогу координаторів.

Підготував Андріан Зафійовський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!