Затримали ексначальника підрозділу МВС на Львівщині, який 7 років був у розшуку

1681 0
Чоловік із 2013 року перебував у міжнародному розшуку. Він переховувався на території Ізраїлю та Російської Федерації.
Фото: Офіс генпрокурора

Фото: Офіс генпрокурора

У Львові затримали колишнього начальника одного із територіальних підрозділів ГУ МВС України у Львівській області, який з 2013 року перебував у міжнародному розшуку за підозрою в одержанні понад 135 тис грн неправомірної вигоди та зловживанні владою (ч.3 ст.368, ч.1 ст.364 КК України). Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Читайте також: Працівника ДСНС Львівщини затримали на хабарі 700 доларів

За даними слідства, правоохоронець, який був на посаді начальника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків, упродовж квітня 2011 року – липня 2012 року одержав від чотирьох осіб хабарі на загальну суму понад 135 тис грн. Він мав забезпечити непритягнення цих осіб до кримінальної відповідальності та прикривати незаконну діяльність з виготовлення та збуту наркотичної речовини – опію ацительованого, йдеться у повідомленні.

У лютому 2013 року правоохоронцю заочно оголосили про підозру. Згодом експравоохоронець понад 7 років переховувався на території Ізраїлю та Російської Федерації.

Колишнього правоохоронця затримали при спробі перетнути кордон з Росією.

Фото з Офісу генпрокурора


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!