Затриманий підполковник Росгвардії попросив пробачення в українців. Відео

5691 0
Він закликає росіян скласти зброю.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Українські війська захопили у полон російського окупанта. На відео СБУ видно, як полонений в боях під Києвом підполковник Росгвардії просить пробачення в українців. 

Читайте також: Понад 55 годин опору. Росія намагається змінити тактику на диверсії 

Він закликає російських окупантів скласти зброю і «припинити планомірне знищення мирного населення».

Полонений спецпризначенець розповів, як під виглядом «навчань» в Білорусі готувалося вторгнення в Україну. Окупанти залучили велику кількість регіональних підрозділів Росгвардії, у тому числі чеченців.

Вранці 24 лютого їм дали наказ: «….допомагати ЗС РФ у захопленні території України і забезпеченні контролю над нею та подавленні спротиву громадян України».

Станом на сьогоднішній ранок, 26 лютого, на третій день вторгнення Росії, кількість знищених російських окупантів перевищила 3000 осіб, понад 200 інтервентів потрапили у полон. Знищено сотні одиниць бронетехніки, зокрема – понад сто російських танків. Учора стінгерами було збито 7 гелікоптерів.

Ворог намагається змінити тактику. Російські війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. Оскільки швидкий наступ великими колонами захлинувся, почали активніше застосовувати ДРГ і десант. Мешканців усіх міст закликають повідомляти про підозрілих осіб.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!