Завідувач складу шахти протягом років видавав вугілля померлим

1517 1
Йому загрожує до 8 років в’язниці.
Фото: Львівський портал

Фото: Львівський портал

Прокуратура Львівської області повідомила про підозру завідувачу складу державного вугільного підприємства на Львівщині. Йому інкримінують привласнення і розтрату майну, повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області.

Чоловікові оголосили про підозру за ч.1, ч.3 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Протягом 2016-2019 років він облікував видачу вугілля за талонами для побутових потреб людям, які вже померли. Це призвело до розтрати 250 тис. гривень.

Читайте також: Львівських шахтарів залучали до будівництва житла для керівництва

Наразі прокурори готують клопотання до суду про обрання для підозрюваного запобіжного заходу у вигляді застави.

Санкція інкримінованої статті передбачає від 3 до 8 років ув'язнення та трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.


Читайте також:
20 Лютого, 2020 14:33
дл 250000/4роки=62500 грн.в рік/12 місяців=5208грн/міс.=200дол.США/міс.--надбавка до зарплати. А чого! Шкода чи що? Буде він чекати, поки йому борги по з/платі віддадуть?!Ви що--не сра-ли сьогодні чи що? "Завсклад, директор магазин,
таваровед--укус списфиски!"--ви вже це десь чули, правда?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!