Завтра глава УГКЦ оприлюднить рішення Архиєрейського Синоду щодо календарної реформи

8337 0
Блаженніший Святослав оприлюднить рішення 6 лютого.
ФОто: УГКЦ

ФОто: УГКЦ

Завтра, 6 лютого, глава УГКЦ Блаженніший Святослав оприлюднить рішення щодо календарної реформи. 

Джерело: Українська Греко-католицька церква

На запитання щодо календарної реформи, яке йому поставили студенти Тернопільського медуніверситету, він відповів:

«Я хочу витримати інтригу. Але наперед хочу дуже вас попросити: послухайте голосу своєї Мами, послухайте голосу своєї Церкви! Бо є такий крок, який ми мусимо зробити з багатьох причин. Зараз є найкращий момент для цього. Ми це мусимо зробити разом. Це нам може трохи коштувати. Тому давайте дочекаємося понеділка. Вся інтрига буде розкрита», – сказав Глава УГКЦ.

Читайте також: Коли Україна святкуватиме традиційні свята, якщо перейде на григоріанський календар

Рішення Архиєрейського Синоду УГКЦ в Україні щодо календарної реформи Блаженніший Святослав оприлюднить у понеділок, 6 лютого 2023 року, о 17:00 у прямому ефірі «Живого телебачення».

Нагадаємо, Tvoemisto.tv підготувало список, як зміняться всі дати свят, якщо у подальшому Церква перейде на григоріанський календар, його можна переглянути тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!