Завтра у Львові попрощаються ще з одним Героєм. Що про нього відомо

6816 0
Поховають воїна на Личаківському кладовищі.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У вівторок, 7 листопада, Львів попрощається з військовослужбовцем Володимиром Гнатюком, який захищав Україну від російських окупантів. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Що відомо про Героя

Володимир Гнатюк (28.05.1972-27.10.2023) Народився у місті Винники. Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №29 міста Львова. Згодом здобув професійно-технічну освіту у місцевому училищі за спеціальністю «слюсар – ремонтник». Протягом 1990-1992 років проходив строкову службу у Республіці Комі.

У мирний час працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Винниківська тютюнова фабрика», згодом – у будівельній сфері. Мав винятковий хист до малювання та майстрування з дерева.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри незадовільний стан здоров’я, став на захист Батьківщини від окупантів до лав 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку. У Володимира Гнатюка залишилися мама, дружина і 15-річний син.

Фото: ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!