У Львівському районі відімкнуть водопостачання на весь день

11603 0
Води не буде з 10:00 до 22:00 години.
УМОВНЕ ФОТО/ DAVID BECKER

УМОВНЕ ФОТО/ DAVID BECKER

Сьогодні, 19 квітня, Львівводоканал проводитиме роботи з заміни аварійної ділянки водопроводу. Замінять 270 м трубопроводу. У зв’язку з цим завтра, у п’ятницю, з 10:00 до 22:00 буде призупинено водопостачання в с.Зарудці Львівської МТГ.

Мешканців Зарудців закликають створити необхідний запас води. 

Читайте також: У Львові перевірили якість питної води. Які результати

Нагадаємо, на Львівщині провели моніторинг якості та безпечності питної води з джерел нецентралізованого водопостачання, вода з яких використовується для споживання дітьми віком до трьох років. За вмістом нітратів 83 проби, що складає 16,4%, не відповідали вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!