Завтра у Львові перекриють перехрестя Хмельницького та Липинського. Будуть зміни у русі

2532 0
На час перекриття кільця автостанцію «Північна» тимчасово перенесуть на вул. Б. Хмельницького перед кільцем, тож приміські маршрути вирушатимуть звідси.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У суботу, 31 липня, з 08.00 і по 09.00 1 серпня перекриють рух транспорту на перехресті вул. Хмельницького – вул. Липинського. Роботи виконуватиме ТзОВ «Онур» на замовлення «Львівавтодору». Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: На час облаштування квазі-кільця на Липинського автостанцію «Північна» перенесуть. Схеми

На час ремонтних робіт відбудуться зміни у русі 7 маршрутів громадського транспорту:

Автобусний маршрут №9, сполученням Автовокзал (вул. Вернадського) – с. Муроване, в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Богдана Хмельницького - вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. І. Миколайчука – вул. Липинського.

Автобусний маршрут №1а, сполученням пл. Галицька – Дубляни, в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Богдана Хмельницького - вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. І. Миколайчука – вул. Липинського.

Автобусний маршрут №53, сполученням пр. Червоної Калини – «Галицьке Перехрестя», в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Богдана Хмельницького - вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. І. Миколайчука – вул. Липинського.

Автобусний маршрут №34, сполученням Білогорща – вул. Чигиринська у напрямку руху до вул. Чигиринська, в частині зміни руху курсуватиме так: вул. Липинського – вул. І. Миколайчука – вул. Чигиринська – надалі по маршруту.

Автобусний маршрут №39, сполученням Авторинок – вул. Грінченка, в частині зміни руху курсуватиме так: вул. Липинського – вул. І. Миколайчука – вул. Чигиринська – вул. Грінченка.

Автобусний маршрут №19, сполученням вул. Щурата – «Санта Барбара», в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. І. Миколайчука – вул. Промислова – вул. Богдана Хмельницького – вул. Механічна – вул. Новознесенська – вул. Ковельська – вул. Пластова.

Автобусний маршрут №20, сполученням вул. Суботівська – вул. Польова, в частині зміни руху курсуватиме такими вулицями: вул. Богдана Хмельницького – вул. Механічна – вул. Новознесенська – вул. Ковельська – вул. Польова.

Як повідомив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, на час перекриття кільця автостанцію «Північна» тимчасово перенесуть на вул. Б. Хмельницького перед кільцем, тож приміські маршрути вирушатимуть звідси.

Водіїв приватного транспорту просять врахувати, що кільце буде перекрите для руху.

Читайте також: Для будівництва північної об'їзної дороги Львова викупили останню ділянку

Нагадаємо, квазікільце, яке планують облаштувати на вулицях Богдана Хмельницького, Липинського та Кукурудзяній, буде тимчасовим і слугуватиме до тих пір, поки не збудують нову вулицю, яка сполучатиме Липинського з Богданівською. За словами керівника «Інституту просторового розвитку» Олега Шміда, тут облаштують уже звичне для Львова квазікільце. Зокрема, він пояснив, що заїзду на вулицю Кукурудзяну з боку кільця не буде, тож автомобілі змушені будуть їхати по Богдана Хмельницького на «апендикс» Кукурудзяної і продовжити далі шлях по Пластовій з виїздом на Богданівську. Щодо вулиці Богдана Хмельницького, то тут буде прямий рух для всіх видів авто. Тут буде три смуги руху, одна з них буде працювати на прямий трафік з цієї вулиці до кільця. Детальніше про це квазікільце читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!