У Львові стартує мистецький проект «Король Данило»

2863 0
Прийматиме гостей проекту аеропорт «Львів» імені Данила Галицького.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Завтра, 29-го березня, у Львівському аеропорту вперше відбудеться презентація мистецького проекту народного художника України, заслуженого діяча мистецтв України Мирослава Отковича, присвячена постаті короля Данила Галицького. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: (Не)пересічні львів’яни. Мисткиня витинанок

За словами художника, всі образи, зображені на полотнах, створювались на основі Галицько-Волинського літопису. Глядачам митець Мирослав Откович представить 9 полотен про дивовижну та неординарну особистість короля Данила Галицького. У рамках проекту також будуть презентовані дві реконструкції копії обладунків доби правління Данила Галицького. Крім того, художник познайомить глядацьку публіку з історичною постаттю вітчизняної історіографії першим королем Галичини (Русі-України) Данилом Галицьким.

Презентація відбуватиметься з 29го до 31-го березня у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького (термінал А, зал Міжнародних вильотів 3 поверх). Відкриття виставки – 29-го березня о 14:00.

Опублікував Ярослав Сиваківський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!