Матч збірної України з Боснією і Герцеговиною онлайн. Де дивитися

1194 0
Початок матчу о 21:45.
Фото: Футбол 24

Фото: Футбол 24

Завтра, 12 жовтня, на «Арені Львів» відбудеться відбірковий матч Чемпіонату світу-2022 з футболу між збірними України та Боснії і Герцеговини. Початок о 21:45. Для вболівальників, які хочуть потрапити на стадіон, встановили обмеження – впускатимуть тільки вакцинованих або ж тих, у кого буде негативний Covid-тест. Таке рішення прийняли на засіданні обласної комісії ТЕБ і НС.

На стадіоні під час матчу вболівальники повинні перебувати у масках, закриваючи ними ніс і рот. При вході на стадіон кожна людина проходитиме температурний скринінг, також має показати документи, які посвідчують особу. Також, відповідно до вимог, встановлених у «жовтій» зоні, заповненість стадіону чи спортивної арени може бути не більше 2/3. Окрім цього, рішенням комісії під час футбольного матчу на стадіон впускатимуть вболівальників лише за наявності:

  • негативного результату тестування на Covid-19 методом ПЛР;
  • експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу не більш ніж за 72 години до початку заходу;
  • документа, що підтверджує повний курс вакцинації.

 

Читайте також: Львів здобув першу перемогу у сезоні Української прем'єр-ліги

Через матч роботу громадського транспорту у Львові, який курсує в напрямку стадіону, продовжать до 01.00. Зокрема, йдеться про автобусні маршрути №3а, 9, 10, 25 та 40, а також тролейбусні маршрути №25 та №22. Крім того, після матчу від стадіону курсуватимуть два експрес-маршрути – до центру міста і на Сихів.

Від 23:30 з вул. Стрийської (перехрестя з вул. Сокільницькою) шатл-баси їхатимуть до пл. Петрушевича, а з вул. Вернадського (8-ма дорога) – до Центру Довженка на Сихові.

Окрім цього, матч Україна – Боснія і Герцеговина можна буде дивитися онлайн. Його покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1». Sport.ua також проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Україна – Боснія і Герцеговина.

Нагадаємо, що на матчі збірних України та Боснії і Герцеговини організатори очікують близько 20 тисяч вболівальників.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!