Збірна України встановила рекорд, здобувши 11 золоту медаль на Паралімпіаді-2022

1390 0
Загалом українці здобули вже 29 медалей на Паралімпіаді-2022.
Фото: National Sports Committee for the Disabled of Ukraine

Фото: National Sports Committee for the Disabled of Ukraine

Збірна України здобула останню медаль на Паралімпійських іграх у Пекіні. Спортсмени вибороли золоту медаль у лижних гонках у відкритій естафеті 4х2,5 км. Про це повідомляє НОК України. 

«Національна збірна України поставила золоту крапку у своєму виступі на зимових Паралімпійських іграх у Пекіні. Це абсолютний рекорд для України на зимових Паралімпіадах», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що «золото» Україні принесли Дмитро Суярко (гайд Олександр Ніконович), Григорій Вовчинський, Василь Кравчук та Анатолій Ковалевський (гайд Олександр Мукшин). Це 11 золота медаль і загалом 29 медаль на Паралімпіаді-2022. 

Читайте також: Українські спортсмени здобули ще шість медалей на Паралімпіаді-2022

Нагадаємо, що шість медалей, з них три золоті, приніс Україні сьомий день зимових Паралімпійських ігор у Пекіні. Їх спортсмени здобули в різних класах біатлонних гонок на 12,5 км. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!