Зеленський став символом року за версією журналу Time

988 0
Також журнал відзначив «український дух», і невдовзі обіцяє опублікувати історії людей, які представляють Дух України.
Фото: ОП

Фото: ОП

Американський журнал Time назвав президента Володимира Зеленського та «дух України» символом 2022 року.  Невдовзі у журналі обіцяють опублікувати історії людей, які представляють Дух України.

Джерело: Time

«У своєму житті багато українців хапали будь-яку зброю, яку могли знайти, і бігли захищати свої міста від загарбників, озброєних танками та ударними гелікоптерами. Успіх Зеленського як військового лідера ґрунтується на тому, що мужність є заразною. Це (мужність - ред.) поширилося серед політичного керівництва України в перші дні вторгнення, коли всі зрозуміли, що президент «застряг» (лишився в Києві - ред.). Якщо це здається природним для лідера під час кризи, подумайте про історичний прецедент», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, 5 грудня президента України Володимира Зеленського визнали людиною року за версією Financial Times.

Нагадаємо, ВВС опублікувала список зі 100 жінок з усіх куточків світу, які надихали та вплинули на світ у 2022 році. Список відображає роль жінок у конфліктах в усьому світі у 2022 році – від протестувальників, які сміливо вимагають змін, до жіночого обличчя війни та спротиву в Україні. 

Антоніна Костик

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!