Зеленський нагородив відзнакою бійців львівської тероборони

1943 0
Семеро захисників отримали відзнаку від президента.

Сімох військовослужбовців 103 бригади територіальної оборони нагородили відзнакою «За оборону України». Вручив високі нагороди командир бригади полковник Валерій Курко. Про це повідомили на сторінці ТрО у Facebook.

«Указом Президента України - Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського, було нагороджено відзнакою «За оборону України» сімох військовослужбовців 103 бригади територіальної оборони», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бійців львівської бригади нагородили бойовими відзнаками

«Тут, на війні ви отримали колосальний досвід, ви кожним своїм вчинком, кожною своєю дією наближаєте те чудове життя, яке, без найменшого сумніву, чекає на нас у майбутньому. Дякую кожному з вас, Слава Україні!», – підсумував нагородження командир.

Нагадаємо, воїна 103 окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України Михайла Редьку посмертно нагородили орденом «За мужність» III ступеня. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!