Зеленський підписав рішення про неможливість переговорів із путіним

1536 0
Це стало відповіддю на «спробу росії анексувати території» України.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки й оборони, в якому констатовано неможливість вести переговори з президентом рф путіним і необхідність посилення обороноздатності України. Про це йдеться в указі президента №679/2022 і рішення РНБО України від 30 вересня. 

Це стало відповіддю на «спробу росії анексувати території» України.

«Констатувати неможливість проведення переговорів з президентом російської федерації володимиром путіним», — йдеться в документі. 

Читайте також: Переговори з росією можливі, але з іншим президентом рф, – Зеленський

Окрім цього указом схвалили текст спільного звернення президента, спікера Верховної Ради та прем’єра щодо заявки на вступ у НАТО.

Нагадаємо, у п'ятницю, 30 вересня, РНБО прийняла рішення про введення санкцій проти 3600 осіб, причетних до розв'язання агресивної війни проти України або тих, хто підтримує режим президента рф володимира путіна. Також президент Володимир Зеленський заявив, що Київ не відмовляється від переговорів з росією, але робитиме це лише з новим російським президентом

 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!