Зеленський провів Ставку. Про що говорили

604 0
Під час Ставки відзначили гарний результат щодо збільшення власного виробництва безпілотників.
Фото: ОП

Фото: ОП

На засіданні Ставки верховного головнокомандувача президент Володимир Зеленський заслухав доповіді військових, силовиків та урядовців. Вони відзначили гарний результат щодо збільшення власного виробництва безпілотників. Про це глава держави повідомив в Telegram

«Чергова Ставка. Доповіді командувачів Залужного, Сирського, Тарнавського – ситуація на фронті, просування, оборона. Нові оборонні пакети. Доповідь міністра Резнікова. Покращення логістики постачання – віце-прем’єр Кубраков. Нарощування власного виробництва, зокрема хороший результат щодо БПЛА. Нарощування обсягів ремонту. Доповіді мінстратегпрому Камишіна та командувача Гуляка», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Німеччина передала новий пакет військової допомоги Україні. Що увійшло

Стосовно захисту атомних станцій та північного кордону заслухали доповіді очільник МВС Ігоря Клименка, голови ДПСУ Сергія Дейнека, головного інспектора МО Воронченка. Вони доповіли про результати перевірки готовності сил оборони до виконання відповідних завдань. 

Згідно з доповіддю керівника ГУР Кирила Буданова, з урахуванням даних розвідки та вжитих заходів загроза вторгнення з білорусі – відсутня.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!