Україна

Зеленський провів засідання Ставки. Про що говорили

550 0
На засіданні були присутні представники Генштабу, Міністерства оборони, Премʼєр-міністр, обласна влада, командувачі ОСУВ.
ФОТО:PRESIDENT.GOV.UA

ФОТО:PRESIDENT.GOV.UA

Сьогодні, 28 листопада, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки, де звітували представники Генштабу, Міністерства оборони, Премʼєр-міністр, обласна влада, командувачі ОСУВ. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. 

«Усі фінанси є. Усі рішення є. Має бути повна відповідна робота в громадах. Усе абсолютно деталізовано – мін та бетону нашій державі точно вистачить. Потрібно більше швидкості та ефективності, і кожен, хто за це відповідає, має чіткі завдання», –  йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Чому була повітряна тривога вчора на Львівщині

Окрім цього, на Ставці аналізували нещодавні ракетні та дронові атаки на Україну, а також тактику захисту та протиповітряну оборону. 

«Чітка потреба – розвиток і посилення наших мобільних вогневих груп, а також усі максимально ефективні системи ППО. Окремо проаналізували роботу «петріотів» та «насамсів» – усе дуже ефективно, я вдячний нашим партнерам, які допомагають нам саме з цими системами. Командувач Повітряних сил та інші відповідні командувачі, Міністерство оборони мають необхідні доручення», – вказав президент. 

Нагадаємо, що Львівщина отримала додаткові засоби для протидії «шахедам».

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!