Зеленський присвоїв Скрябіну звання Героя України

2667 0
Сьогодні, 17 серпня, Андрію Кузьменку виповнилося б 52 роки.
фото: skryabin.ictv.ua

фото: skryabin.ictv.ua

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про присвоєння Андрію Кузьменку, який загинув у автокатастрофі у 2015 році, звання Героя України. Про це повідомляють на каналі президента в Телеграмі.

«Сьогодні нам дуже не вистачає Андрія. Артиста, поета, волонтера. Людини. Українця. Який дуже хотів, щоб люди в його країні жили мирно та щасливо. Сьогодні я підписав указ про присвоєння Андрію Кузьменку звання Героя України. Ми завжди пам’ятатимемо тебе і разом зробимо все, щоб перетворити Україну на місце щасливих людей», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: 5 тез Андрія Кузьменка про Україну та майбутнє. Відео

Нагадаємо, що лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув у ДТП на Дніпропетровщині 2 лютого 2015 року.

У Львові сьогодні, 17 серпня, почали зйомки фільму за його книгою «Я, «Побєда» і Берлін», який вийде на екрани у 2021 році. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!